uvádza...
19. kongres Samoška, 19. 5. 2022, DoubleTree by Hilton Bratislava

Samuel Klčo, Pierre Baguette

produktový technológ

Samuel Klčo, Pierre Baguette

produktový technológ

Zastupuje firmu Pierre Baguette, v ktorej pôsobí ako produktový technológ. Vo firme pracuje šesť rokov. Nastúpil hneď po absolvovaní vysokej školy – Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave. Pracovnú cestu odštartoval pomocou pri vývoji nových produktov a ich následným zavádzaním do výrobných procesov. Po zvyšovaní nárokov na podmienky označovania výrobkov s 2D kódmi začal spolupracovať so spoločnosťou GS1 Slovakia, ktorá mu pomohla s riešením a overovaním implementácie 2D kódov a paletových etikiet.

Prechod na 2D kódy pri označovaní potravín. Ako zabrániť predaju po dátume spotreby?

16:45 – 17:05