uvádza...
24. kongres Samoška, 25. – 26. 3. 2026, DoubleTree by Hilton Košice

Matúš Zvala

majiteľ, U Dobrožrúta, Bratislava

Matúš Zvala

majiteľ, U Dobrožrúta, Bratislava

Matúš Zvala pochádza z dedinky Lehota pod Vtáčnikom, ale osem rokov žije v Bratislave. Matúš pracoval ako kuchár v Rakúsku a jeho manželka Daniela bola obchodnou zástupkyňou firmy so superpotravinami. Ich „dobrožrútstvo” odštartovalo pred tromi rokmi, keď začali s pečením vegánskych koláčov. V máji 2017 otvorili prvú slovenskú zero waste pekáreň U Dobrožrúta, ktorá sa špecializuje na čerstvé kváskové a bezlepkové vegan pečivo, vegánske a bezlepkové koláčiky, potraviny na váhu a dizajnové ekologické produkty pre život a domácnosť.

Príbehy úspešných maloobchodníkov vo videoreportážach

13:15 – 14:15
Kongres SAMOŠKA SK
Prehľad ochrany súkromia

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Informácie o súboroch cookie sa ukladajú do vášho prehliadača a vykonávajú funkcie, ako je rozpoznanie vás pri opätovnej návšteve našej webovej stránky a pomoc nášmu tímu pochopiť, ktoré časti webu považujete za najzaujímavejšie a najužitočnejšie.