uvádza...
23. kongres Samoška, 19. – 20. 3. 2025, DoubleTree by Hilton Košice

Marek Žilinec, U Ňaňa, Ivachnová

vedúci prevádzky

Marek Žilinec, U Ňaňa, Ivachnová

vedúci prevádzky

Príbeh jeho podnikania siaha už niekoľko generácií dozadu, keď sa pradedo Mareka Žilinca začal venovať poľnohospodárstvu a mäsovej výrobe. U Ňaňa je malá rodinná firma, ktorá sa rozhodla vyrábať mäsové a pekárenské výrobky v kvalite, ktorú bez výčitiek môžu dávať svojim rodinám a deťom. Rovnakú kvalitu chcú dopriať aj svojim zákazníkom. Majú vlastnú farmu s viac ako 300 ks hovädzieho dobytka a celú produkciu predávajú prostredníctvom kamennej predajne a e-shopu. V mäsovýrobe spracovávajú len slovenské bravčové, hovädzie a teľacie mäso zo svojej farmy. Denne pečú čerstvý kváskový chlieb, sladké a slané pečivo v murovanej peci na drevo. Rozhodli sa ísť cestou kvality za vyššiu cenu, nie kvantity a akcií.

Príbehy maloobchodníkov vo videoreportážach

14:00 – 15:00