uvádza...
19. kongres Samoška, 18. – 19. 5. 2022, DoubleTree by Hilton Bratislava

Jozef Beňa, Potraviny Kotva

Jozef Beňa, Potraviny Kotva

Jozef Beňa vyštudoval stredné odborné učilište strojárske. Po štúdiu nastúpil na vojnu v Českých Budějoviciach a po vojne sa zamestnal ako baník v doloch Dukla v Havířove. Následne pracoval na výškových prácach v Bratislave a v Bardejove na pozícii vedúceho mlyna. Neskôr sa rozhodol založiť si pekáreň na pirohy. V rokoch 1996 až 2009 prevádzkoval reštauráciu Východniarka v Zemplínskej Šírave. V roku 1999 otvoril prvú predajňu potravín v Bardejove a postupne nasledovali aj ďalšie obchody. V októbri 2019 sme oslavovali 20. výročie Kotvy so 17-timi prevádzkami.

Panelová diskusia: Bez obchodu sa z vidieka vytráca život

10:45 – 12:00

Panelová diskusia: Spojenie so známou značkou alebo vlastná cesta?

10:45 - 12:00